Friday, July 30, 2010

Pengenalan Susu Soya SD11

Penegenalan

Apa itu SD II ?

Slim diet 2 adalah produk pelangsingan badan yang terkenal di New Zealand dan kini baru dipasarkan di Malaysia. Program yang berdasarkan kepada penyimpanan protein dan diet ketogenik ini adalah hasil kajian sekumpulan ahli perubatan dari Harvard Medical University ( Dr.George Cahill and Dr. George Blackburn). Hasil dari kajian ini, syarikat NZ New Image Asia Sdn.Bhd yang juga pengeluar produk Colostrum Alpha Lipid Lifeline telah menghasilkan produk Slim Diet 2 yang mampu menggegarkan pasaran di Malaysia. Jangan terkejut jika dikatakan di New Zealand rekod tertinggi penurunan berat badan adalah 64 kg dalam tempoh sebulan.

Kelebihan SD II
1. Ianya adalah selamat kerana ia berasaskan protein soya dan zat-zat pemakanan yang seimbang. Tidak mengandungi segala jenis dadah yang berbahaya dan ianya adalah produk di bawah kajian pakar-pakar perubatan.

2. Ianya adalah berkesan. Kita merasa kenyang walaupun proses penurunan berat badan masih berterusan. Ia juga tidak menimbulkan kesan kulit kendur dan berkedut selepas penurunan. Penurunan purata 1 minggu adalah 3kg jika setia pada program tanpa perlu berlapar.

3. Program SD2 juga adalah lebih menjimatkan jika dibandingkan dengan program-program yang lain yang beasaskan latihan fizikal dan kawalan kalori. Maksudnya disini adalah kos perkg bagi penurunan berat badan adalah lebih murah.

4. Sd2 juga menyebabkan proses nyahtoksik dan pembersihan sistem badan secara semulajadi. Tidak perlu ubat tambahan untuk proses ini. Cukup dengan meminum air yang banyak.

5. yang penting sekali, kita boleh mencapai penurunan berat badan yang maksimum dalam masa yang singkat dan kemungkinan penambahan balik berat badan atau 'yo-yo effect' dapat dikurangkan.

Info SD II
1. Memegang Rekod Dunia dengan penurunan berat badan 64kg dalam masa 1 bulan.
2. Melangsingkan badan secara sihat semulajadi dengan program yang ringkas & mudah.
3. Sihat dengan zat-zat pemakanan yang seimbang.
4. Kadar penurunan berat yang seimbang & sekata, tiada masalah kulit kendur & berkedut.
5. Masalah kesihatan yang dialami bertambah baik tanpa disedar.

Harga SD 11 - RM 144.00

Harga Ahli - RM 108.00


Promosi : Penghantaran percuma melalui pos.

2 comments:

  1. kalo untuk satu tin leh guna sampai sebulan x?

    ReplyDelete
  2. nak hilangkan perut buncit boleh ker?

    ReplyDelete